Voittajan kiitos sinulle

Voittoisa urheilija lausuu haastatteluissa aina kiitoksen tukijoukoilleen, vielä suorituksestaan hengästyneenä. Nyt tiedämme, mitä hän tarkoittaa, kun Kir-Fix sai Vantaan Vuoden yrittäjä 2021 -palkinnon. Ei voi olla paras ilman parhaita kumppaneita

Tämä on voittajan kiitos sinulle. Jo se että luet tätä blogiamme, on korvaamaton henkinen tuki.

Kuulut meidän joukkueeseen.

Ehkä juuri sinä olet se asiakas, joka nousee sisulla ylös

Menet eteenpäin, vaikka kohtaat esteitä, kipua ja haasteita. Tai olet se, joka auttaa läheistään nauttimaan liikkumisen vapaudesta. Kiitos luottamuksestasi Kir-Fixiin, kun tarvitset apua.

Ehkä olet päntännyt vuosia anatomiaa ja lääketiedettä voidaksesi auttaa

Annat kaiken tietotaitosi, jotta potilaasi voisivat elää täyttä elämää. Et jätä kiveäkään kääntämättä, kun etsit parhaita ratkaisuja. Kiitos että olet valinnut kumppaniksi Kir-Fixin.

Ja sinä kirfixiläinen siellä!

Et ole meillä vain töissä. Kirfixiläisyys on sinulle elämäntapa. Teet työtä sydämellä, koska välität asiakkaista. Kiitos omistautumisestasi jo vuosien ajan.

Kir-Fix kiittää perhettäsi siitä, että he ystävällisesti lainaavat kultakimpalettaan meille.

Vain samppanja puuttuu?

Kir-Fix täyttää ensi vuonna jo 30 vuotta. Olemme eläneet näin vanhaksi, koska te asiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit olette kulkeneet kanssamme. Pidämme yhdessä rimaa korkealla ja yhdessä sen ylitämme.

Emme tee tätä mitalien vuoksi, mutta kyllä ykköspallilla tuntuu aika kivalta tuulettaa! Vain suihkuava samppanja puuttuu. Mutta emmehän me sitä kaipaa. Kupliva ilo on kaikkein hienointa samppanjaa. Ja terveellistäkin.

Hyvä sinä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!

Lämpimin kiitoksin
Lea Karvala ja Katja Niemi
Kir-Fixin äidin ja tyttären tiimi

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.