Artroosi

Artroosi (nivelrikko) on maailman yleisin nivelsairaus. Esimerkiksi Suomessa yli puoli miljoonaa ihmistä kärsii polven nivelrikosta.

Kir-Fixillä on Suomen laajin tuotevalikoima artroosin hoitoon kaikissa sairauden vaiheissa.

Omahoito – tuotteet liikunnan tukemiseen
Nivelrikon ehkäisyn ja hoidon yksi perusta on säännöllinen ja jatkuva liikunta. Kir-Fixin valikoimista löytyy liikunnan mahdollistamiseen ja tehostamiseen mm. jumppakuminauhat ja kylmäpussit.

Kompressiotuotteet
Kompressio auttaa nivelrikon oireisiin. Kompressio perustuu mekaaniseen ulkoisen paineen lisäämiseen, jolloin laskimoveren ja lymfanesteen kierto tehostuu. Kir-Fixin Imak-tuoteperheestä löytyy kevyen kompression tuotteita, jotka sopivat arkiaskareisiin. Tuoteperhe sisältää kompressiotekstiilejä polvelle, kämmenen alueelle ja jalkaterään.

Polvituet
Polviartroositukien (OA) teho perustuu niiden toispuoleiseen muotoiluun. Muotoilun ansiosta OA-tuet muuttavat sivukulmaansa ja tukivoimaansa polven liikkeiden mukaan.

Valikoimistamme löytyy myös mm.

  • Artilane®- juotava kollageeniravintolisä, joka suojaa nivelrustoa ja lievittää kipua
  • Antipatch – lääkinnällinen laite kroonisen kivun hoitoon
  • Ostenil®Plus – pitkävaikutteinen hyaluronaattipistos
  • Arthrosamid® – biologisesti hajoamaton yksittäinen pistos, joka tuottaa pitkäkestoisen ja kestävän kivunlievityksen parantaen polven nivelrikosta kärsivien potilaiden elämänlaatua

Näytetään tulokset 1–12 / 19