EUCA-pesuaine

13,90 

Koko- ja pakkaustiedot
– 450 ml

Käyttöohjeet:
Eucalla voit pestä kodin kaikki vesipesua kestävät pinnat. Euca ei sisällä saippuaa, joten sillä voi pestä myös laminaattilattiat. Eucalla puhdistuu ja kirkastuu myös ikkunat. Lisää hyvin pieni määrä ämpärilliseen vettä ja pese ikkunat normaalisti – huuhtelua ei tarvita. Laita tyhjän suihkepullon pohjalle 0,5 cm Eucaa ja loput vettä = raikas siivoussuihke!

Hikiset treenivaatteet, teinien haisevat lenkkarit, tekniset ulkoiluvaatteet – kaikki raikastuu ja puhdistuu Eucalla ja samalla raikastuu myös tunkkainen pesukone! Eteerinen eucalyptus on haihtuva öljy, joten siitä ei jää pesuainejäämiä ja kuiva pyykki tuoksuu vain raikkaalle.

Ainesosat:
Aqua, Etanoli 5-15%, eteerinen eucalyptusöljy, biologisesti hajoavat tensidit.

Eucan PH on neutraali.
Aine lasketaan neutraaliksi mikäli pH-arvo on välillä 6-8. Tämän kaltaiset aineet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat useimmille vedenkestäville/pitäville pinnoille. Euca -pesutiiviste ei sisällä zeoliittiä eikä fosfaatteja.

Euca yleispesuaine 450 ml 13,90 € ( Litrahinta 30,88 € /l)

Ekologinen Euca-pesutiiviste on yksi pesuaine mutta monta käyttötapaa ja kohdetta. Eucalla voi pestä pyykit, tiskit, siivota ja puhdistaa saunan.  Euca ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas eucalyptuksen tuoksu. Euca-pesuaineen raikastava pesuteho perustuu sen sisältämään runsaaseen eteerisen eucalyptusöljyn määrään. Eucalla siivoat ja raikastat koko kodin, peset pyykit ja ikkunat. Bonuksena huikean raikas tuoksu.