Tarinamme

Kir-Fix Oy  Ortopedisten ratkaisujen edelläkävijä jo 30 vuotta

 Kir-Fix Oy on sinnikäs suomalainen perheyritys, joka jo 30 vuoden ajan on menestyksekkäästi maahantuonut ortopedisia tukia ja apuvälineitä sekä leikkaussalitarvikkeita. Asiakkaitamme ovat julkinen terveydenhuolto, yksityiset lääkäriasemat ja fysioterapiayrittäjät. Henkilöasiakkaitamme palvelemme apuvälinemyymälässämme Vantaan Pakkalassa ja verkkokaupassamme.

Tavoitteenamme on nopeuttaa potilaan paluuta normaaliin elämään ja liikkumaan oman kuntonsa mukaisesti mahdollisimman vapaasti ja kivuttomasti. Tarjoamme laadukkaita ja innovatiivisia ortopedisia ratkaisuja, joiden avulla potilas voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa kuntoon aikaa säästäen.

Arvioitutamme kaikki uudet tuotteemme suomalaisilla asiantuntijoilla, kuten ortopedian, fysiatrian ja työterveyshuollon erikoislääkäreillä sekä fysioterapeuteilla ennen tuotteen hyväksymistä myyntiin.

Monet Kir-Fixin asiantuntijat ovat koulutukseltaan terveydenhuollon eri osa-alueilta, ja heillä on monipuolinen kokemus tuki- ja liikuntaelinten apuvälineratkaisuista. Henkilökohtaisella mittaus- ja sovituspalvelulla haluamme varmistaa apuvälineen oikean koon ja istuvuuden.