Kir-Fix on tarina siitä, miten elämä voittaa kivun

”Äiti tarvihtee minnuu”, ilmoitti kaksivuotias Lea topakasti isälleen. Pieni tyttö kantoi tavaroita äitinsä avuksi. Hän näki, miten vaikea äidin oli liikkua ja miten tämä joskus itkikin kipujen takia. Ilomantsilaisperheen Marja-äiti kärsi erittäin pahasta reumasta.

Kipujen rajoittaman elämän näkeminen viitoitti Lean tulevaisuuden. Miten lievittää äidin ja monien muiden kipuja? Miten auttaa heitä olemaan täysillä mukana rakkaidensa elämässä – ja omassa elämässään?

Vartuttuaan Lea opiskeli sairaanhoitajaksi. Vuonna 1992 hän perusti Kir-Fixin. Kir-Fix on siis laman lapsi, mutta pian siitä tuli ortopedisten ratkaisujen edelläkävijä Suomessa.

Jälleen liikkeelle mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti

Nyt 30-vuotiasta Kir-Fixiä johtaa Lean tytär Katja Niemi. Oikeastaan Kir-Fixin takana on jo kolme naispolvea: Marja-mummo on myös Kir-Fixin isoäiti. Hänen kamppailustaan reuman kanssa versoi palvelu, joka auttaa tänään tuhansia ihmisiä.

Kir-Fix Oy tuo maahan ortopedisiä tukia ja apuvälineitä sekä leikkaussalitarvikkeita. Laadukkaiden, innovatiivisten ortopedisten ratkaisujen avulla potilas pääsee taas liikkumaan mahdollisimman vapaasti ja kivuttomasti.

Palvelemme julkista terveydenhuoltoa, yksityisiä lääkäriasemia ja fysioterapiayrittäjiä.

Kir-Fix apuvälinemyymälä – avaimet vapauteen kivun vankilasta

Yksityisasiakkaita palvelevat apuvälinemyymälä Vantaan Pakkalassa sekä verkkokauppa. Myymälästä saa henkilökohtaista mittaus- ja sovituspalvelua, joka varmistaa apuvälineen oikean koon ja istuvuuden.

Monilla Kir-Fixin asiantuntijoilla on terveydenhuoltoalan koulutus, ja heillä on monipuolinen kokemus tuki- ja liikuntaelinten apuvälineratkaisuista.

Oikeanlaisella tuella voi jälleen kokea liikkumisen vapauden!

”Mummoltani perin reuman ja äidiltäni yrityksen”

Miten Kir-Fix jaksaa vuosikymmenestä toiseen pysyä kärjessä? Koska Kir-Fixistä löytyy edelleen omakohtaista, tuskallista kokemusta.

”Mummoltani perin reuman ja äidiltäni yrityksen”, Katja sanoo. ”Tuotteiden tason pitää olla sellainen, että haluamme niitä itsekin käyttää ja ylpeinä myydä omalla nimellämme. Kelpuutamme vain harvat ja valitut edustukset.”

Mutta emme luota vain omaan tunteeseen. Pyydämme kaikista uusista tuotteista arviot ortopedian, fysiatrian ja työterveyshuollon erikoislääkäreiltä sekä fysioterapeuteilta.

Kir-Fixillä ja asiakkaillamme on yhteinen missio: parantaa elämänlaatua ja toimintakykyä – saada ihminen nauttimaan harrastuksista ja liikkumisesta niin paljon kuin oma tilanne vain antaa myöten.

Kipu kuuluu elämään, mutta se ei saa viedä koko elämää.

Kir-Fix palkittiin vuoden yrittäjänä

Äidin ja tyttären Kir-Fix sai Vantaan vuoden yrittäjät 2021 -tunnustuksen. Lue kiitoksemme täältä

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.