Polvituki nivelrikko

Onko sinulla hakusessa hyvä polvituki nivelrikkoon, kevyempi kompressiotuki tai kenties sivukiskollinen polvituki esimerkiksi vamman jälkeiseen kuntoutukseen? Tästä kattavasta oppaasta löydät kaikki tarvittavat tiedot juuri oikeanlaisen polvituen valintaan!

Polvituki on tärkeä apuväline monille, jotka kärsivät polvikivuista, vammoista tai haluavat tukea polveaan urheilusuorituksen aikana. Oikeanlaisen polvituen valinta suuresta valikoimasta voi olla haastavaa, mutta seuraavat ohjeet auttavat sinua löytämään sopivan tuen tarpeisiisi.

Polvituen tarkoitus ja käyttötarve

 

Arvioi tarve

Polvituen valinnassa on ensiarvoisen tärkeää määritellä sen käyttötarkoitus. Jos tavoitteenasi on tukea polvea urheilusuorituksen aikana, tarvitset tuen, joka tarjoaa sekä liikkuvuutta että tukea. Urheilutuet ovat suunniteltu kestämään dynaamista liikettä ja suojaamaan polvea äkillisiltä vammoilta. Toisaalta, jos etsit tukea kivunlievitykseen tai vammojen ehkäisyyn arkielämässä, kompressiotuki voi olla sopivampi vaihtoehto. Se auttaa vähentämään turvotusta ja parantamaan verenkiertoa, mikä nopeuttaa paranemista ja lievittää kipua.

 

Vamman laatu

Polvivamman laatu vaikuttaa suuresti sopivan polvituen valintaan. Esimerkiksi ristisidevammojen tai nivelrikon kohdalla tarvitaan erityisesti niille suunniteltuja tukia. Ristisidevammojen hoitoon suunnitellut tuet tarjoavat vahvaa sivutukea, joka rajoittaa polven liiallista liikkuvuutta ja suojaa vaurioitunutta aluetta. Nivelrikkoa sairastaville suunnitellut tuet puolestaan keskittyvät paineen jakamiseen tasaisesti polven ympärille, mikä auttaa vähentämään kipua ja parantamaan liikkuvuutta. On tärkeää valita tuki, joka vastaa vamman luonnetta ja tarjoaa tarvittavan tuen ja suojan.

Polvituen tyypit

Kompressiopolvituet

 

Kompressiotuet ovat ihanteellisia lievittämään kipua ja turvotusta sekä parantamaan verenkiertoa polven alueella. Ne puristavat kevyesti polvea, mikä auttaa vähentämään kudosten turvotusta ja edistämään paranemista. Kompressiotuet ovat erityisen hyödyllisiä lievissä polveen liittyvissä vaivoissa ja vammoissa, kuten nivelrikossa, tendiniitissa, bursiitissa sekä muissa lievissä vammoissa ja nyrjähdyksissä. Niiden joustavuus mahdollistaa normaalin liikkumisen, mikä tekee niistä sopivan vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön.

Kompressiopolvituen toiminta perustuu seuraaviin ominaisuuksiin:

 

 1. Kompressio: Tuki kohdistaa tasaisen paineen polven ympärille, mikä auttaa vähentämään turvotusta ja parantamaan verenkiertoa. Tämä voi nopeuttaa paranemisprosessia ja lievittää kipua.
 2. Kevyt tuki ja vakaus: Kompressiopolvituki antaa kevyttä lisätukea polvelle, mikä auttaa vakauttamaan polven liikettä ja suojaa sitä lisävammoilta.
 3. Lämpöterapia: Kompressiopolvituki auttaa pitämään polven alueen lämpimänä ja auttaa lihaksia rentoutumaan. Lämpimänä pysyminen voi myös lievittää polven jäykkyyttä.
 4. Mukavuus ja liikkuvuus: Kompressiopolvituet on suunniteltu olemaan mukavia käyttää ja ne mahdollistavat hyvän liikkuvuuden, eivätkä näin ollen rajoita päivittäisiä toimintoja.

Lue lisää kompressiopolvituista: Turvonnut nivelrikkoinen nivel kaipaa puristusta

Pihistä: Imak kompressiopolvituki

Imak kompressiopolvituki on edullinen ja miellyttävän tuntuinen polvituki kokopäiväiseen käyttöön. 

OMINAISUUDET

 • Mieto kompressio parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
 • Lämmittää polvea
 • Pehmeä ja hengittävä puuvillamateriaali
 • Sopii myös pitkäaikaiskäyttöön
 • Triband teknologia tekstiilissä pitää tuen hyvin paikallaan ja estää rullautumista

Panosta: Push Care polvituki

Push care polvituki antaa kevyttä kompressiota polvinivelen ympärillä ja tukee polvilumpiota. Laadukkaat ja  joustavat materiaalit varmistavat, että tuki istuu täydellisesti eikä valu pois paikoiltaan.

OMINAISUUDET

 • Sallii polven koukistus- ja ojennusliikkeet
 • Ylhäältä avattava malli, joka on heppo pukea ja mahdollistaa säädettävän kompression
 • Anatominen muotoilu
 • Silikonien ansiosta pysyy hyvin paikoillaan
 • Sympress™ -teknologian avulla tuki pitää ihon pinnan kuivana ja imee kosteutta.
 • Matalaprofiilinen, joten mahtuu hyvin vaatteiden alle.

Stabiloivat polvituet

 

Stabiloivat tuet tarjoavat vahvaa tukea ja vakautta polvelle, mikä on erityisen tärkeää vammojen tai leikkausten jälkeen. Ne on suunniteltu rajoittamaan polven liiallista liikkuvuutta ja suojaamaan vaurioituneita rakenteita. Stabiloivat tuet ovat usein varustettu sivutuilla ja säädettävillä hihnoilla, jotka mahdollistavat tuen mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiin. Ne ovat erinomainen valinta polven toipumisprosessin aikana, tarjoten tarvittavaa tukea ja edistäen nopeampaa paranemista.

Stabiloivan polvituen toiminta perustuu seuraaviin ominaisuuksiin:

 

 1. Vahva tuki: Stabiloiva polvituki antaa polvelle vakautta erityisesti sivuttaissuuntaisessa liikkeessä ja näin ollen tukee instabiilia polviniveltä.
 2. Säädettävyys: Stabiloivassa tuessa on usein hyvät säätömahdollisuudet. Tuen nivelessä on usein mahdollisuus säätää liikerajoitusta tai lukita nivel haluttuun asentoon.
 3. Mukautuvuus ja muotoilu: Monet stabiloivat polvituet on suunniteltu olemaan mukavia käytössä ja ne voidaan säätää sopimaan yksilön kehon mittoihin, mikä mahdollistaa hyvän istuvuuden ja tehokkaan tuen.
 4. Ehkäisy ja kuntoutus: Stabiloivaa polvitukea voidaan käyttää sekä vammojen ehkäisyyn että osana toipumisprosessia. Se tarjoaa tarvittavaa tukea ja vakautta, kun henkilö palaa vähitellen normaaliin liikuntaan ja urheiluun vamman jälkeen.

Pihistä: ACL-PCL ja MCL-LCL Polvituki Pavis

Pavis Polvituki ACL-PCL ja MCL-LCL on suunniteltu pitämään polviniveltä fysiologisessa asennossa ekstension ja fleksion aikana.

OMINAISUUDET

 • Saatavana seitsemän eri kokoa, oikeaan ja vasempaan polveen erikseen.
 • Reisi- ja pohjemansetti ovat anatomisesti muotoiltuja,sekä kokonaan avattavissa, mikä helpottaa puettavuutta.
 • Tuotteessa on käytetty “3D Spacer woven” materiaallia, joka on hengittävää ja ihoystävällistä.
 • Tuoteen remmitys antaa tasaisen kompression ja tuen jalkaan.
 • Tuen nivelessä on mahdollisuus säätää liikerajoitusta, tai lukita nivel haluttuun asentoon.
 • Avoin rungon rakenne ja erikoisremmitys tarjoavat yksilöllistä mukavuutta tuen käyttäjälle.
 • Myös isoja kokoja.

Panosta: Albrecht Hypex Lite

Albrecht Hypex Lite polvituki on tarkoitettu vakavempien polvivammojen hoitoon ja kuntoutumisen tueksi.

OMINAISUUDET

 • Yhdistetty nivelten asettelu (monosentraalinen/polysentraalinen) minimoi epäfysiologiset voimat polvinivelestä.
 • Kiinteä ojennus yöksi esim. varhainen leikkauksen jälkeinen hoito.
 • Ojennuksen ja koukistuksen rajoitus.
 • Avoin rungon rakenne ja erikoishihnat tarjoavat mukavuutta ja yksilöllisen sopivuuden.
 • Saatavilla myös lasten koot.

Patellatuet

 

Patellatukia on sekä kevyempiä että hieman tukevampia versioita. Patellatuki on suunniteltu erityisesti tarjoamaan tukea ja lievittämään kipua polvilumpion (patellan) alueella ja joko tukevat suoraan polvilumpiota tai sen ympäröivää aluetta. Se on hyödyllinen henkilöille, jotka kärsivät polvilumpion aiheuttamista ongelmista, kuten sijoiltaanmenosta eli subluksaatiosta, patellan tendiniitista (jännetulehduksesta) tai muista polvilumpion vammoista. Patellatuki auttaa stabiloimaan polvilumpion, vähentämää sen ympärillä olevan kudoksen rasitusta ja parantamaan polven yleistä toimintaa.

Patellatuen toiminta perustuu seuraaviin ominaisuuksiin:

 

 1. Keskittyminen polvilumpioon: Toisin kuin muut polvituet, patellatuki keskittyy erityisesti polvilumpion alueen tukemiseen. Siinä voi olla pehmuste tai rengas, joka ympäröi polvilumpion ja auttaa pitämään sen oikeassa asennossa liikkeen aikana.
 2. Kivun lievitys: Patellatuki voi vähentää kipua tarjoamalla kompressiota ja tukea, mikä vähentää polvilumpion ja sen ympärillä olevien kudosten rasitusta.
 3. Parannettu liikkuvuus: Tuki voi auttaa parantamaan polven liikkuvuutta ja toimintaa, mikä mahdollistaa käyttäjän jatkamaan päivittäisiä toimintoja ja urheilua vähemmällä kivulla.
 4. Ehkäisy ja toipuminen: Patellatuki voi olla osa ehkäisevää hoitoa henkilöille, jotka ovat alttiita polvilumpion ongelmille, sekä osa toipumisprosessia polvilumpion vammojen tai leikkausten jälkeen.
 5. Säädettävyys ja mukavuus: Useimmat patellatuet ovat säädettäviä, mikä tarkoittaa, että ne voidaan mukauttaa sopimaan tiukasti ja mukavasti käyttäjän polven ympärille. Tämä varmistaa, että tuki pysyy paikallaan liikkeen aikana ja tarjoaa optimaalisen tuen.

Lue lisää patellatuista: Temppupotkulautailija Niko Kylmälän tarina.

Pihistä: Donjoy Tru Pull Lite polvituki

Donjoy tru pull lite polvituki on tarkoitettu patellan eli polvilumpion lievien ja keskivaikeiden subluksaatioiden (yliliikkuva polvilumpio) oireiden lievitykseen ja hoitoon.

INDIKAATIOT

 • Remmit ja polvilumpiotyyny ohjaavat patellaa oikealle paikalleen
 • Hengittävä, hypoallergeeninen ja kevyt materiaali lisää käyttömukavuutta
 • Tuessa on irroitettavat muoviset sivukiskot
 • Sopii myös vesiurheiluun
 • Tuki pysyy hyvin paikallaan reiteen ja sääreen sijoitettujen ankkureiden ansiosta.

Panosta: Polvilumpio ja MCL-LCL polvituki Pavis

Pavis Patella Stabilizer tyyppinen polvituki sisältää kaksi C-muotoista polvilumpion tukipalaa. Nämä tuet  takavaavat tuen remmityksen kanssa erityisen hyvän tuennan ja kompression polvinivelelle.

INDIKAATIOT

 • Polvilumpion sijoiltaanmeno
 • Pre- ja post-operatiivinen polvilumpion instabiliteetti
 • Murtumien jälkeinen hoito
 • Tendiniitit

Valgisoiva polvituki

 

Valgisoiva polvituki on ortopedinen apuväline, joka on suunniteltu tukemaan ja korjaamaan polven asentoa, erityisesti valgusdeformiteetin (sisäänpäin kääntyneen polven) yhteydessä. Valgusdeformiteetti tarkoittaa tilannetta, jossa polvi kääntyy sisäänpäin suhteessa reiteen ja sääreen, mikä voi aiheuttaa kipua ja liikkumisvaikeuksia. Valgisoiva polvituki auttaa oikaisemaan polven asentoa ja jakamaan kuormitusta tasaisemmin polvinivelen yli, mikä voi vähentää kipua ja parantaa liikkuvuutta.

Valgisoivan polvituen toimintaperiaate perustuu seuraaviin ominaisuuksiin:

 

 1. Tuki ja vakaus: Tuki tarjoaa lisätukea polvinivelelle, mikä auttaa vähentämään nivelten liiallista liikettä ja korjaamaan polven virheasentoa.
 2. Paineen jakautuminen: Tuki voi jakaa paineen uudelleen polvinivelessä, mikä auttaa vähentämään kipua ja edistämään parempaa liikkuvuutta.
 3. Korjaava vaikutus: Joissakin tapauksissa valgisoiva polvituki voi sisältää erityisiä mekanismeja tai säätöjä, jotka auttavat korjaamaan valgusdeformiteettia aktiivisesti.
 4. Mukautuvuus: Monet valgisoivat polvituet ovat säädettäviä, mikä mahdollistaa yksilöllisen sovituksen käyttäjän erityistarpeiden mukaan.

Lue lisää valgisoivista polvituista:

Teuvo “Tepi” Saarentola nauttii padel -urastaan – Polvituki lyö nivelrikon

Vapaalaskija Kimmo “Skipe” Oivon tarina

Pihistä: Thuasne Action Reliever polvituki

Thuasne Action Relieverin unloading mekanismi keventää polvinivelen toispuoleisesti vähentäen kipua ja turvotusta polvessa. Tämän avulla luodaan kolmipistetuenta polvelle, mikä luo kantaiskuvaiheessa vaikuttavimman kevennyksen.

OMINAISUUDET

 •  Turvotusta poistava vaikutus kompression kautta
 •  Kolmipistetuennallinen remmien kiinnitys keventää polven toispuoleisesti
 •  Matalaprofiilinen tuki mahtuu hyvin myös housujen alle
 •  Magneettiset pikalukot nopeuttavat pukemista

Panosta: Thuasne Rebel Reliever

Thuasne Rebel Reliever polvituki on erittäin laadukas ja tukeva valgisoiva polvituki mm. polven mediaalisen tai lateraalisen osteoartroosin hoitoon.

OMINAISUUDET

 • Mahdollistaa kivuttoman liikkumisen työssä ja vapaa-ajalla.
 • Jäykkä alumiinikehikko.
 • Patentoidut TM5+ saranat, jotka mukailevat polvinivelen luonnollista liikettä.
 • Remmit on sijoiteltu ja asetettu niin, että ne ehkäisevät tuen valumista.
 • Hidastaa polvinivelen artroosin etenemistä.
 • Tukee epästabiilia polvea.
 • Soveltuu urheilukäyttöön.

Löydä paras polvituki jokaiseen vaivaan

Polvituen valinta riippuu suuresti siitä, minkä tyyppistä vaivaa halutaan hoitaa. Seuraavassa on luettelo yleisistä polvivaivoista ja niiden hoitoon sopivista polvitukityypeistä:

 

Ristisidevammat

 • Tuki: Stabiloiva polvituki, jossa on sivutuet.
 • Erityispiirteet: Tämäntyyppinen tuki tarjoaa lisävakautta ja tukea ristisiteille, vähentäen polven liiallista liikettä haitallisiin suuntiin.

Pihistä: Push Med polvituki

Push Med polvituki luo kompression ja sivuttaisien lehtijousiensa ansiosta erittäin tukevan ja slim-fit tyyppisen polvituen. Tuki soveltuu niin arkikäyttöön kuin liikuntaankin polven tueksi!

INDIKAATIOT

 • Tukeva polvituki sivuttaissuunnissa.
 • Tuen lehtijouset seuraavat polvinivelen normaalia rotaatioliikettä.
 • Sallii polven koukistus- ja ojennusliikkeet.
 • Anatominen muotoilu.
 • Silikonien ansiosta pysyy hyvin paikoillaan.
 • Matalaprofiilinen, joten mahtuu hyvin vaatteiden alle.

Panosta: Thuasne Rebel Short

Thuasne Rebel Short polvituki on suunniteltu ACL-, MCL-, LCL- ja PCL-vammojen ja näiden yhdistelmien post-operatiiviseen ja konservatiiviseen kuntoutukseen ja/tai immobilisointiin. 

Ominaisuudet

 • Jäykkä alumiinikehikko
 • Patentoidut TM5+ -saranat, jotka mukailevat polvinivelen luonnollista liikettä
 • Remmit on sijoiteltu ja asetettu niin, että ne ehkäisevät tuen valumista

Takaristiside- eli PCL-vammat

Takaristisidevammojen hoito voi olla konservatiivinen (ei leikkausta) tai leikkaushoito. PCL-vammojen jälkeen nivelsiteen rasitus kuntoutuksessa on suuri. Silloin vaarana on PCL:n venyminen, joka johtaa polven krooniseen epävakauteen.

 • Tuki: Jack Brace PCL-tuessa on vahva ja säädettävä jousimekanismi, jossa säären takaosaa tuetaan eteenpäin.
 • Erityispiirteet: Patentoidun saranamekanismin ansiosta Jack Brace -tuessa sääriluu pysyy oikeassa asennossa ojennuksen ja koukistuksen aikana. Tällä tavoin PCL-ligamentti pääsee paranemaan paremmin.

Albrecht Jack Brace PCL-polvituki on suunniteltu polven takaristisiteen vammojen konservatiiviseen ja post-operatiiviseen hoitoon.

OMINAISUUDET

 • Neutralisoi painovoiman vaikutusta pohkeessa.
 • Tukee ja suojaa polven takaristisiteitä (PCL), jolloin vältetään polven notkahtaminen taaksepäin.
 • Polvituen jousen jännitys saa aikaan eteenpäin suuntautuvan translatorisen voiman.
 • Jousen jännitystä pystyy säätämään yksilöllisesti potilaan painon ja säären painon mukaisesti.
 • Jack PCL -polvitukeen on saatavissa koukistuksen/ojennuksen rajoitintoiminto, ROM-toiminto.
 • Koukistus: 15°/25°/35°/45°/55°/65°/75°/90°
 • Ojennus: 0°/15°/25°/35°/45°.
 • Saatavilla myös lasten koot.

Nivelrikkoon

 • Tuki: Vahvempi kompressio- tai ortoosituki, joka tarjoaa sekä tukea että lievittää kipua. Esimerkiksi Thuasne GenuPro Comfort on hyvä polvituki nivelrikkoon.
 • Erityispiirteet: Nivelrikkoa sairastaville suunnitellut tuet voivat auttaa jakamaan painetta tasaisemmin polven ympärille, vähentäen siten kipua ja parantaen liikkuvuutta.

Lue lisää polvituen vaikutuksesta nivelrikkoon: Niina Kauranen pitää polven nivelrikon hallinnassa elintavoilla ja apuvälineillä

Pihistä: Pavis aukollinen polvituki

Pavis aukollinen polvituki on vedettävä polvituki, jossa on polvilumpion ympärillä on aukko. Tämä antaa tuentaa polvilumpiolle silikonirenkaan avulla. Kaksi joustavaa ja kevyttä lisätukea polvituen sivulla. Polvitaipeen takaa muotoiltu niin, että mahdollistaa normaalin verenkierron eikä hierrä polvitaivetta.

OMINAISUUDET

 • Saatavana viisi eri kokoa, universaali
 • Tuoteen korkeus: 28 cm
 • Materiaali ihoa vasten on 100% puuvillaa, joka varmistaa hyvän kontaktin ihoon sekä erityisen käyttömukavuuden. Puuvilla on kosteutta haihduttava materiaali.

Panosta: Thuasne GenuPro Comfort

Thuasne GenuPro Comfort on suuniteltu tukemaan polvea ja polvilumpiota. Polvituki pysyy hyvin jalassa ei rullaudu kovemmassakaan liikkeissä.

OMINAISUUDET

 • Saatavana seitsemän eri kokoa
 • Anatomisesti muotoiltu polvituki istuu hyvin jalkaan
 • Irrotettava polvilumpio-osa helpottaa tuen pesua
 • Kolmiulotteisesti joustava neulos takaosassa estää polvitaipeen ärsyyntymisen
 • Joustava kompressioneulos 23–32 mmHg antaa hyvän kompression ja proproseptisen vaikutuksen.

Jännetulehdukset (tendiniitit)

 • Tuki: Vahvistettu kompressiotuki. Esimerkiksi tämä Pavis polvituki on hyvä polvituki tendiniitin hoitoon.
 • Erityispiirteet: Vahvistetut tuet takaavat remmityksen kanssa erityisen hyvän tuennan ja kompression polvinivelelle. Kompressiotuet auttavat vähentämään turvotusta ja parantamaan verenkiertoa, mikä nopeuttaa paranemista ja lievittää kipua.

Patella Stabilizer tyyppinen polvituki sisältää kaksi C-muotoista polvilumpion tukipalaa. Nämä tuet  takavaavat tuen remmityksen kanssa erityisen hyvän tuennan ja kompression polvinivelelle.

INDIKAATIOT

 • Polvilumpion sijoiltaanmeno
 • Pre- ja post-operatiivinen polvilumpion instabiliteetti
 • Murtumien jälkeinen hoito
 • Tendiniitit

Urheiluun ja urheiluvammoihin

 • Tuki: Urheiluun suunniteltu polvituki, joka tarjoaa tukea rajoittamatta liikaa liikkuvuutta. Push Sports on loistava polvituki urheiluun.
 • Erityispiirteet: Urheilutuet on suunniteltu tarjoamaan suojausta ja tukea ilman, että ne rajoittavat liikettä. Ne ovat usein kevyempiä ja hengittävämpiä.

Urheilutuet on suunniteltu erityisesti urheilusuorituksen aikaiseen käyttöön. Ne tarjoavat sekä tukea että liikkuvuutta, mikä on tärkeää urheilusuorituksen aikana. Urheilutuet suojaavat polvea äkillisiltä vammoilta ja tarjoavat samalla riittävän liikkuvuuden, jotta urheilusuoritus onnistuu optimaalisesti. Ne ovat usein kevyempiä ja hengittävämpiä kuin muut polvituet, mikä tekee niistä mukavat käyttää intensiivisen fyysisen aktiivisuuden aikana. Urheilutuet ovat ihanteellisia aktiivisille ihmisille, jotka haluavat ehkäistä polvivammoja tai tarvitsevat lisätukea aiempien vammojen vuoksi.

Lue lisää polvituen vaikutuksesta urheilijoille: Loukkaantunut urheilija tarvitsee laajan tukiverkoston

Push Sports polvituki soveltuu erinomaisesti urheilu- ja liikuntakäyttöön hengittävän materiaalin ja keveytensä ansiosta.

OMINAISUUDET

 • Tukee instabiilia polviniveltä sivuttaisesti
 • Yksilöllisesti muotoutuva kompressio
 • Tuen lehtijouset mukailevat polven luonnollista taipumista
 • U-mallinen painetyyny edistää polvilumpion stabiliteettia
 • Polvi pysyy optimaalisessa asennossa
 • Matalaprofiilinen malli.

Polvilumpion alueen ongelmat (Patella)

 • Tuki: Polvilumpion tukityyny tai patellatuki. Push Med patella polvituki on hyvä vaihtoehto näihin vaivoihin.
 • Erityispiirteet: Tämäntyyppiset tuet keskittyvät patellan (polvilumpion) tukemiseen ja sen oikean asennon ylläpitämiseen, mikä auttaa vähentämään kipua ja parantamaan toimintakykyä.

Thuasne Patella Reliever polvituki on tarkoitettu potilaille, joilla on kipua polvilumpion ympärillä. Tuki kohdistaa polvilumpiota oikeaan asentoon.

OMINAISUUDET

 • Saatavana kuusi eri kokoa, oikeaan ja vasempaan jalkaan erikseen
 • Biomekaniikan korjaus: Puolikuun muotoinen vetojärjestelmä kohdistaa
  patellan (polvilumpion) uudelleen
 •  Matalaprofiilinen tuki mahtuu hyvin myös housujen alle.

Yleinen polvikipu ja turvotus

 • Tuki: Kevyt kompressiotuki. Imak kompressiotuki on valintamme näihin vaivoihin.
 • Erityispiirteet: Kompressiotuet tarjoavat yleistä tukea ja lievittävät kipua. Ne ovat hyvä valinta lievempiin polvivaivoihin ja niitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

Pihistä: Imak kompressiotekstiili

Imak polven kompressiotuki on kevyt, edullinen ja miellyttävän tuntuinen kokopäiväkäyttöön suunniteltu tuote.

OMINAISUUDET

 • Mieto kompressio parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
 • Lämmittää polvea
 • Pehmeä ja hengittävä puuvillamateriaali
 • Sopii myös pitkäaikaiskäyttöön
 • Triband teknologia tekstiilissä pitää tuen hyvin paikallaan ja estää rullautumista

Panosta: Pavis kevyt kietaistava polvituki

Pavis kietaistava polvituki on helppo pukea ja riisua. Kompression määrää voidaan säätää kiristämällä tai löysäämällä tukea.

OMINAISUUDET

 • Saatavana kolme eri kokoa, universaali
 • Tuoteen pituus: 24 cm
 • Mukavuus: materiaali ihoa vasten on 100% puuvillaa, joka varmistaa hyvän kontaktin ihoon sekä mukavuuden ( haihduttava materiaalli)
 • Käyttäjäystävällinen: helposti puettavissa

Koon valinta ja sovitus

 • Mittaa polvesi: Noudata valmistajan ohjeita polven mittaamiseen ja tukikoon valintaan.
 • Kokeile Useita Malleja: Jos mahdollista, kokeile useita eri malleja ja merkkejä löytääksesi parhaiten istuvan tuen.

Muista, että voit vierailla myymälässämme, mikäli sinulla herää lisää kysymyksiä polvituen valintaan liittyen!

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.