Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?

Äiti. Äiskä. Äeti. Äiree. Äiti on valittu suomen kielen kauneimmaksi sanaksi. Syynä ei liene äänneasu vaan merkitys. Äiti hengitti puolestasi. Äiti opetti sinut syömään lusikalla. Äiti rakasti sinusta ihmisen.

Kun sanat eivät riitä, anna lahja Kir-Fixin verkkokaupasta. Tämänkertaisesta blogista löydät 30 lahjaideaa äidille: laadukkaita tuotteita kehonhuoltoon ja kotijumppaan.

Liikunta pitää hyvinvoivana ja iloisena niin äidin, tyttären kuin isoäidin. Pullantuoksuinen äiti on ihana. Hientuoksuinen äiti se vasta ihana onkin!

 

Lahjoja joogaa harrastavalle äidille

1. Joogablokki

Monikäyttöinen joogablokki eli joogatiili tukee kehoa sekä toimii rentoutumisen apuvälineenä vaikkapa pään alle laitettuna.

2. Korkkinen joogamatto

Pehmeällä joogamatolla on turvallista ja mukavaa joogata. Yksi asiakkaidemme suosikkimatoista.

3. Design-joogamatto

Matossa on imukykyinen mikrokuitukerros ja luistamaton luonnonkumikerros. Kaunis all in one -matto.

4. Pirteän värikäs bolsteri

Bolsterin päällä on mukava pötkötellä. Bolsteri antaa tukea joogassa, venyttelyssä ja nukkuma-asennoissa. Kir-Fixin bolsterit ovat kotimaisia ja niissä on tattariakanatäyte. Tukaanikuosillinen bolsteri.

5. Hillityn tyylikäs pellavabolsteri

63 cm pitkä bolsteri.

6. Pitkä pellavapolvityyny

Loistava matkabolsteri ja – mikä parasta – aivan ihana sisustustyyny! Tämä on muuten päivittäin käytössä Kir-Fixin myymälän apuvälineasiantuntijoilla. Tyyny polvien alla pehmusteena pystymme keskittymään asiakkaaseen ja täydellisen tuotteen löytämiseen.

Vietä yhteinen joogahetki äidin kanssa

Jooga kehittää tasapainoa ja kehon hallintaa, jotka auttavat ehkäisemään kaatumisia. Tärkeää meille kaikille, mutta erityisesti jos ehtinyt mummoikään.

Joogaopettaja Kirsi Kankaanpään kaikille sopiva tunti Joogaa nivelille:

Hemmottelulahjoja ja välineitä kehonhuoltoon

7. Hierontapallo

Hierontapallo avaa jumit. Keho nuortuu silmissä, kun liikkuminen vetreytyy. Materiaali korkkia.

8. Mikrohierontapallot

Kolme höyhenenkevyttä mutta tehokasta korkkipalloa, jotka sopivat kasvojen, sormien ja jalkapohjien hierontaan.

9. Lahjakortti Kir-Fixille 

Millaista hemmottelua äitisi toivoisi? Peseyminen vaikkapa suklaasaippualla? Anna äidille lahjakortti, joka käy sekä verkkokaupassa että myymälässä. Kir-Fixillä on paljon tuotteita, joita ei saa mistään muualta.

10. Putkirulla

Onko ekologisuus lähellä äidin sydäntä? Anna hänelle korkkinen, maailman ympäristöystävällisin putkirulla. Luonto on lähellä myös Kir-Fixin sydäntä, tuemme Suomen luonnonsuojeluliittoa.

11. Geeli kipeille lihaksille

Palauttava ja rentouttava Fast recovery Muscle gel sisältää elvyttävää rosmariinia, tulehdusta lievittävää hevoskastanjaa sekä lihaskramppeja ja kipuja lievittävää arnicaa.

Kotijumppavälineitä äidille ja isoäidille

Tässä tulee kotitreenaajan tehopaketti. Kir-Fixin kotitreenivälineet ovat helppokäyttöisiä ja vielä kauniitakin. Kuka nyt rumilla välineillä haluaisi huoltaa ainutlaatuista kehoaan?

12. Jumppakuminauha

Silikoninen 7-Ring Jelly Band -vastusnauha on mukavan pehmeä, mutta sillä saa tehtyä haastavankin treenin. Kahvoista on helppo pitää kiinni.

13. Jumppapallo

Voimaa! Notkeutta! Koordinaatiota! Näitä kaikkia saat jumppapallotreenillä. Jumppapallo sopii kuntoiluvälineeksi kaiken ikäisille sekä raskaana oleville. Jumppapallotreeni kehittää erittäin tehokkaasti koko kehoa ja on lisäksi nivelystävällistä liikuntaa. Koot 55, 65, 75 tai 85 cm.

14. Pantterikuvioiset designvastusnauhat

Näyttävä Hip Band- kuminauhasetti innostaa treenaamaan kiinteät pakarat – tai mitä nyt ikinä haluaakaan saavuttaa. Näitä voi käyttää porrastreeneissä tai polvien kuntouttamiseen. Kevyt, medium ja kova vastus samassa setissä.

15. Kauniit käsipainot

Näiden käsipainojen pyöreät muodot ovat mukavat vauhdikkaimmissakin treeneissä. Kokeile niska-hartiaseudun kipuihin varjonyrkkeilyä painot käsissä. Minuutti alakoukkuja saa hien pintaan. Paino 1 kg.

Tee alakoukkuja itsensä Amin Asikaisen johdolla.

16. Hauska liikuntanoppa

Mitäs tänään treenataan? Anna arpakuution päättää. Liikunnallinen peli sopii niin sisätiloihin kuin ulos. Liikuntanoppa arpoo 36 muunnelmaa.

Apua nivelrikkoon

17. Kompressiokäsineet

Jos nivelrikko on sormissa, ehdoton suosikkituote on mukavat kompressiohanskat.

18. Artroosisukat

Tehokkaasti lämmittävät Imak-artroosisukat antavat kevyttä kompressiota lievittäen nivelrikon oireita.

19. Kollageeniravintolisä

Artilane -juotava kollageeniravintolisä sisältää tehokkuudeltaan todistettua, täysin luonnollista hydrolysoitua kollageenia. Tärkeitä ravintoaineita nivelille!

Keveät jalat

20. Elvyttävä jalkageeli

Ovatko äidin jalat kovilla työssä tai liikuntaharrastuksissa? Tämä geeli raikastaa ja elvyttää rasittuneet jalat. Geelillä on palauttava, desinfioiva ja rentouttava vaikutus, ja se sopii päivittäiseen jalkojen hoitoon.

toukokuun vinkki

21. Kitkavoide

Hiertääkö kenkä? Hankaavatko reidet yhteen tai pyöränsatulan reunaan? Ratkaisu on tämä kitkavoide, jota sivellään iholle ja/tai vaatteeseen. Voide suojelee ihoa kitkan aiheuttamalta ärsytykseltä, kuivuudelta ja tulehduksilta.

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.