Luukku 17. Mieliruokaa

Tipetipetiptap tip tip tap vitamiinia on siinä monenlaista

Olet mitä syöt. Syö siis ruokaa, josta saa ravintoa niin keholle kuin mielelle. Huurreoksan tilan isäntä Juho Huurreoksa pyöräyttelee Kir-Fixin blogin lukijoille ihania reseptejä.

Tässä hyvän mielen aamiainen.

Chia-kookospuuro & tyrnishotti

Chia-kookospuuro (kahdelle)

400 ml kookosmaitoa

¼ dl chiansiemeniä

1 dl luomukaurahiutaleita

1 dl pensasmustikoita

3 mansikkaa lohkottuna

1 tl pientuottajan hunajaa (tai agavesiirappia)

Sekoita chiansiemenet ja kookosmaito ja jaa kahteen aamiaiskulhoon. Tee marjasose. Lohko mansikat ja puolita mustikat. Lisää hunaja ja tilsi haarukalla soseeksi. Jaa sose puurojen päälle. Laita annokset yöksi jääkaappiin tekeytymään. Laita aamulla päälle vielä kaurahiutaleita ja nauti marjaisasta puurosta ja hyvästä aamiaisseurasta.

Tyrni-inkiväärishotti – aurinkoa päivääsi

60 ml Puhdistamon Inkivääri-omenashottia

0,5 dl tyrnimehua

1 tl hunajaa tai agavesiirappia

Sekoita ainekset ja heitä huiviin!

Tämä raikas aamiainen oli huhtikuun blogissamme, jossa kirjoitimme stressin katkaisemista ja elämänilon säilyttämisestä. Siitä voit myös ladata itsellesi hyvän mielen ateriat koko päivälle. Lue blogi täältä

Päivän tuote

Kinesioteippaus aktivoi ja tukee lihasta kevyesti. Sen avulla voidaan vähentää kipua, edistää kudosten paranemista ja parantaa liikehallintaa.