Triomed antimikrobinen tyypin 2R kirurginen suu- ja nenäsuojain

14,90 49,00 

Maailman ensimmäinen antimikrobisella aineella päällystetty kirurginen suu-ja nenäsuojain!

Suojaimen ulkopinnassa on patentoitu antimikrobinen pinnoite, joka Toronton yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan tuhoaa minuuteissa COVID-19-tautia aiheuttavan koronaviruksen yli 99-prosenttisesti. Jo aiemmin innovatiivisen trijodidiin perustuvan pinnoitteen on osoitettu tehoavan bakteereihin ja influenssavirukseen.

Virusta voi päätyä suu- ja nenäsuojaimen pintaan esimerkiksi käyttäjän epähuomiossa kosketellessa suojainta. The Lancet Microbe – tieteellisessä lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että koronavirus voi säilyä tavallisen kirurgisen suu- ja nenäsuojaimen ulkopinnassa jopa 7 päivää. Triomedin ”itse-puhdistavalla” suojaimella varmistetaan se, että suojaimen ulkopinta pysyy vapaana taudinaiheuttajista. Tämä on erityisen tärkeää tilanteissa, joissa suojainta ei pystytä vaihtamaan uuteen riittävän usein.

Triomed on EN 14683:2019 standardin mukainen Type 2R kirurginen suu- ja nenäsuojain eli se soveltuu myös terveydenhuollon käyttöön.

Trijodidiin perustuva älykäs antimikrobinen pinnoite tuhoaa tutkitusti koronaviruksen lisäksi myös seuraavat bakteerit ja virukset: Staphylococcus aureus MRSA, Streptococcus pyogenes, Enterococcus faecalis VRE, Klebsiella Pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Acinetobacter baumannii, Coliphagevirus MS2, and Influenza A H1N1

Antimikrobinen suojaus on suunniteltu kestämään vähintään 8 tunnin yhtäjaksoisen käytön.

OMINAISUUDET

  • Tyypin 2R (R=nesteitä hylkivä) kirurginen suu-nenäsuojus (EN14683:2019 standardin mukainen). CE-merkitty lääkinnällinen laite.
  • Bakteerien suodatustehokkuus (BFE) >99%
  • Virusten suodatustehokkuus (VFE) >99%
  • Säilyvyys pakkauksessa 5 vuotta
  • Valmistaja i3 Biomedical (Kanada) https://i3biomedical.com/

Käyttöohje/Bruksanvisningen

  1. Pese ja desinfioi kädet huolellisesti ennen käyttöä/ Tvätta och desinficera händerna före använding
  2. Aseta maski kasvoille kuminauhojen avulla. Keltainen puoli ulospäin. /Fäst ansiktsmasken med hjälp av gummibanden. Gul sidan utåt.
  3. Muotoile kasvomaskin yläosassa oleva nenäpinne huolellisesti ja vedä maskin alaosa leuan alle./ Forma näsklemman noggrant över näsan och dra masken nedre kant under hakan.
  4. Kasvomaski on kertakäyttöinen. Hävitä maski kotitalousjätteen mukana. / Ansikstsmasken är för engångsbruk. Kasta masken i hushållsavfallet.
  5. Pese ja desinfioi kädet heti käytön jälkeen. Tvätta och desinficera händerna omedelbart efter användning.

 

Lehdistötiedote:

https://www.sttinfo.fi/tiedote/suodattaako-kasvomaskisihengityssuojaimesi-elavia-viruksia?publisherId=69818367&releaseId=69904474

https://www.sttinfo.fi/tiedote/kir-fix-oy-tuo-suomeen-maailman-ensimmaisen-antimikrobisen-kirurgisen-suu–ja-nenasuojaimen?publisherId=69818367&releaseId=69895992

https://www.sttinfo.fi/tiedote/toronton-yliopisto-kanadalaisen-sairaalatarvikeyrityksen-kehittama-antimikrobinen-pinnoite-tuhoaa-koronaviruksen-minuuteissa—jopa-8-tunnin-kayton-jalkeen?publisherId=69818367&releaseId=69922646