Podalib Dynamic Afo

79,95 

 

Tuote vaatii sovituksen myymälässämme, varaa aikasi numerosta 010 400 6120

INDIKAATIOT

  • Riippunilkasta johtuva lievä tai keskivaikea neurologinen haitta. Normalisoi kävelyä ja kompensoi lihasheikkoutta.

 

OMINAISUUDET

  • Useammasta osasta koostuva valmistuki: nilkkamansetti (tarrakiinnitteinen) ja kenkäkiinnitin/koukut.
  • Samasta tuotemallista saatavilla  neljä eri kokoa.
  • Ortoosi sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan.
  • Väri: Musta.
  • Tukea voi käyttää ilman jalkinetta.
  • Saatavilla varaosana kenkäkiinnitinosa/koukut ja kuminauha/elastinen nauha.
  • Materiaali: Elastomeeri, polyamidi, polyesteri, spandex, polyuretaani, kumi.

Koukku ja soljet: polyformaldehydi, teräs.

1) Avaa nilkkamansetti ja aseta se paikalleen siten kuin pukisit sukan jalkaan.

2) Aseta nilkkamansetti nilkan ympärille kehräsluiden yläpuolelle (kehräsluut ovat nilkan sisä- ja ulkosyrjän luut). Kiristä mansetti lujasti ja sulje se tarranauhasulkimella. Työnnä mansettia varmistaaksesi, ettei se valu alaspäin. Kahden kiinnityssoljen pitää sijaita keskellä jalan takapuolta mansetin yläpäässä.

3-A) – LAITTEEN KÄYTTÖ KENKIEN KANSSA – Valitse kengästä kiinnityskohta (kengännauhat, solki, pujotusreiät) ensimmäisen jalkapöytäluun (isonvarpaan) tyvestä. – Jos kengässä on nauhat, pue kenkä jalkaan normaalisti, sido nauhat tukevasti ja kiinnitä kuminauhan koukku useaan kengännauhaan. Jos sivusuuntaista korjausta tarvitaan, voit kiinnittää koukun yhteen kengännauhan pujotusrei’istä. Huom. – Älä kiinnitä koukkua vain yhteen kengännauhaan, koska kiinnityksestä voi tulla liian heikko, mikä voi vähentää laitteen tehoa.

3-B) – SELLAISTEN KENKIEN MUKAUTTAMINEN, JOISSA EI OLE KIINNITYSKOHTAA – Jos kengässä ei ole kiinnityskohtaa (kengännauhoja, solkia, pujotusreikiä), ota yhteyttä suutariin/kenkien korjaajaan, jotta muovinen laatta ja niitti saadaan kiinnitetyiksi kenkään oikein. – Valitse kengästä kiinnityskohdan paikka terveydenhuollon ammattilaisen neuvon perusteella. Kiinnitä muovinen laatta kenkään työntämällä mukana toimitettu niitti yhden reiän läpi. Kiinnitä kuminauhan koukku sitten toisen reiän läpi.

3-C) – LAITTEEN KÄYTTÖ PALJASJALOIN – Kierrä jalkamansetti jalkaterän etuosan päälle (jalkapöytäluiden/isovarpaan tyveen) ja kiinnitä se paikalleen. Kiinnityskohta (kangassolki) on asetettava jalkaterän etuosan päälle jalkapöytäluiden tyveen. Jos sivusuuntaista korjausta tarvitaan, kiinnityskohta (kangassolki) voidaan asettaa sivulle. Kiinnitä kuminauhan koukku kangassolkeen.

4) Avaa kiinnityssoljet ja pujota kukin kuminauha vastaavan takaosassa olevan kiinnityssoljen kautta. Koukista jalkaterää ylöspäin ja kiinnitä kuminauhat niin, että saavutetaan haluttu kireys. Varmista, että kiinnityssoljet on suljettu tukevasti. Jos kuminauhojen päät ovat liian pitkät, niitä voidaan leikata niin, että nauhoihin jää 4–5 cm ylimääräistä pituutta.

5) Laite poistetaan irrottamalla kuminauhan koukku kiinnityskohdastaan. Vältä takaosan solkien löysentämistä, jotta laite pysyy yhtä kireällä myös tulevina käyttökertoina. Huom. – Jos koukku tahtoo irrota, kun jalkaterää koukistetaan ylöspäin, käännä koukkua ja kiinnitä se vastakkaiseen suuntaan niin, että se osoittaa ylöspäin.

Pestään haaleassa vedessä miedolla pesuaineella. Älä käytä valkaisuaineita. Huuhtele perusteellisesti. Anna kuivua itsestään. Älä kuivata koneessa. Älä käytä kuivapesua. Älä silitä. Tuki voidaan pestä verkkokangaspussissa. Kuminauhaa ei tarvitse poistaa nilkkamansetista.

Koko = Nilkan ympärysmitta cm

XS = 13-19 cm

S = 13-20 cm

M = 20-27 cm

L= 27-34 cm

 

 

Tuotetunnus (SKU): a4512bbd4789-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Puoli

Oikea, Vasen

Koko

1, 2, 3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Podalib Dynamic Afo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *