Pellavabolsteri

86,00 

Tattaritäytteinen, kotimainen Sarwa-Yogan peruskokoinen premium bolsteri. 100 % pellavakankaisella päällisellä. Pestävän pellavapäällisen vetoketju kiertää siististi päädyssä, huomaamattomasti omassa kujassaan häiritsemättä bolsterin käyttöä. Pellavakuitu on puumainen pitkä kuitu, jonka ansiosta kangas ei kerää pölyä itseensä ja pysyy siistimpänä käytössä ja tuntuu luonnolliselta iholla. Pellava rypistyy käytössä ja tekee sen tyylillä. Kangas pehmenee kun käyttää huuhteluainetta pesun yhteydessä!

Bolsteri on tukena monissa jooga-asennoissa, erityisesti rintakehää avaavissa liikkeissä, selän kierroissa ja kylkien venytyksissä. Se on kaikille avuksi venyttelyssä ja sopii tueksi myös parempaan nukkuma-asentoon, erityisesti raskaana oleville ja selkäkipuisille. Hyödyllinen jokaiselle – ei pelkästään joogeille! Olemme suunnitelleet Kir-Fixissä apuvälineille oman jooga-ohjelman. Saat sen kaupan päälle.

Täytteenä tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä sekä kokemuksemme mukaan ehdoton ykkönen bolsterien täytemateriaalina. Täytettä voi muokata kutakin asentoa ajatellen sopivaan muotoonsa soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi, ja se on aina tukeva reunoihin saakka. Juoksevaa tattaritäytettä voi helposti myös halutessaan vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä jos pidät litteämmästä bolsterista. Täyte on aito luonnontuote joka on viljelty ilman lisäaineita luomuna. Se on hyvin hengittävä materiaali eikä kerää homeitiöitä. Tattariakana on myös ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman täytekäyttöä akana poltettaisiin jätteenä.

Päällisen pesu: 40 astetta, kolmen pisteen silitys, suositellaan huuhteluaineen käyttöä kankaan pehmentämisen vuoksi

OMINAISUUDET

Pituus: 63 cm (päällisen pituus ennen ensimmäistä pesua on 68 cm mutta se tulee kutistumaan pesussa juuri sopivaksi!)
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 23 cm
Paino: n. 4 kg
Värit: Valkaisematon pellava

 

 

 

Tuotetunnus (SKU): pellavabolsteri Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.