Ostenil Tendon hyalyronaattivalmiste

139,00 

HYALURONAATTIHOITO JÄNTEILLE

 

Miten OSTENIL® TENDON toimii?

Natriumhyaluronaatin voiteluominaisuudet lisäävät jänteiden liukumista ja vähentävät agglutinaatioita (tahmeutta). Jänne voi toimia uudelleen kuin hyvin öljyttynä. Lisäksi natriumhyaluronaatti estää kipureseptoreita ja  tulehduksen välittäjiä ja on lisäksi hyvä ravintoaineiden kuljetusalusta.
Itse hoito vie hyvin vähän aikaa. Lääkärisi antaa  pistoksen sairastuneen jänteen vaurioituneen osan ympärille. Jos jänteet ovat jännetupen sisällä, hän ruiskuttaa OSTENIL® TENDONin itse jännetuppiin. Kummassakin tapauksessa voiteluaine jakautuu luonnollisen liikkeen kautta koko jännettä pitkin.
Toistuva injektio, joka annetaan tavallisesti viikon kuluttua ensimmäisestä, voi olla tarpeen vakiintuneemmassa ja jatkuvassa jännesairaudessa.

Mitä voit odottaa OSTENIL® TENDON -hoidolta?
Saksassa tehdyissä tutkimuksissa yllä kuvattu hoitosuunnitelma on osoittautunut tehokkaaksi ja turvalliseksi. Useimmissa tapauksissa nivelten toiminta paranee nopeasti ja pitkään. Useita jänteitä voidaan hoitaa samanaikaisesti. Jos oireet palaavat, hoito voidaan toistaa.

OSTENIL® TENDON ruiskutetaan jännetuppiin (intrasheath-injektio) tai sairaan jänteen ympärille (peritendinaalinen injektio). Injektio tulee tehdä kohtaan, jossa kipu on voimakkainta. Ultraääniohjausta suositellaan injektion aikana. Useita jänteitä voidaan hoitaa samanaikaisesti.
Toistuvia hoitoja voidaan antaa tarpeen mukaan. OSTENIL® TENDON esitäytetyn ruiskun sisältö ja ulkopinta ovat steriilejä niin kauan kuin steriili pakkaus pysyy ehjänä. Ota esitäytetty ruisku steriilistä pakkauksesta, kierrä Luer-LokTM-suojus irti, kiinnitä sopiva neula (esim. 25-27 G) ja kiinnitä se hieman kääntämällä.
Poista mahdolliset ilmakuplat ruiskusta ennen pistämistä.

Yksi esitäytetty ruisku, jossa on 40 mg/2,0 ml OSTENIL® TENDONia steriilissä pakkauksessa. OSTENIL® TENDON on lääketieteellinen laite. Vain kliinikon käytettäväksi.SÄVELLYS: 1 ml isotonista liuosta sisältää 20,0 mg natriumhyaluronaattia ja natriumkloridia, dinatriumfosfaattia, natriumdivetyfosfaattia, mannitolia ja injektionesteisiin käytettävää vettä.INDIKAATIOT: Kivun ja liikuntarajoitteiden hoitoon jännesairauksissa.VASTA-AIHEET: OSTENIL® TENDONIA ei tule käyttää potilaille, joilla on todettu yliherkkyys jollekin aineosalle.

Tutkimuksia aiheesta

1.    Asaka T et al. Clin Biomech 2006;21:810-5
2.    Kumar  N et al. Trends Biomater. artif. organs 2009;(1):34-45
3.    Hagberg L et al. J Hand Surg ( br) 1992;17 (B):167-71
4.    Gotoh S et al. Ann Rheum Dis 1993;52:817-22
5.    Balaz EA. Cells Tissues organs 2003; 174:49-62
6.    Gauhan EM et al. Am J Vet  RES 1991; 52 ( 5) :764-72
7.    Amiel  D et al. J Hand Surg 1989; 14A:837-43
8.    Lynen N. UOP 2012;10:1-11

Tuotetunnus (SKU): 787bdffbc644 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.