Artilane juotava kollageeniravintolisä

29,95 

VAIKUTTAVAT AINESOSAT

  • Hydrolysoitu kollageeni
  • Hyaluronihappo
  • C-vitamiini
  • Lykopeeni
  • Kversetiini

KÄYTTÖTAPA

Ota 1 ampulli päivässä, joko suoraan nautittuna tai laimennettuna puoleen lasilliseen vettä (100 ml). Ravistettava ennen käyttöä. Suositellaan käytettäväksi vähintään 2kk ajan.

 

Niveliin liittyvistä ongelmista yleisin on nivelrikko. Nivelrikkoa esiintyy suurissa nivelissä, kuten polvissa ja lonkissa, mutta myös pienissä nivelissä, kuten sormen nivelissä. Nivelrikossa nivelessä tapahtuu biokemiallisia muutoksia, jotka yleensä etenevät vuosien saatossa. Näitä haitallisia muutoksia voi tapahtua niin nivelrustossa, luussa, nivelkapselissa kuin lihaksissakin. Nivelrikko on koko nivelen sairaus.

 

 

Kollageenia esiintyy luonnostaan nivelrustossa, jossa se muodostaa verkkomaisen rakenteen ja vastaa ruston kimmoisista ominaisuuksista. Nivelrikossa kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy, minkä seurauksena ruston kimmoisuus voi vähentyä. Nivelnesteessä puolestaan esiintyy luonnostaan hyaluronihappoa, joka antaa nivelnesteelle sen viskoelastiset ominaisuudet. Nivelrikossa hyaluronaattipitoisuudet nivelnesteessä vähenevät, jolloin nivelnesteen viskoelastiset ominaisuudet huononevat.

 

 

Uniikin koostumuksensa ansiosta Artilane pyrkii vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti niin rustokudoksen kuin nivelnesteen hyvinvointiin. Valmisteessa oleva C-vitamiini toimii antioksidanttina sekä edistää normaalia kollageenin muodostumista.