6D -kahvateippi polven hoitoon

19,85 

Itsehoitopaketti polven nivelrikon, kivun ja turvotuksen hoitoon.
Sisältää hoito-ohjeen sekä valmiit 6D kahvateipit kahteen 3–10 vuorokauden hoitojaksoon.

Käyttötarkoitus:

  • polven artroosin eli nivelrikon hoito
  • polven kivun hoito sekä
  • polven turvotuksen hoito.

Hoito-ohjeet:

Aktivoi ensin soliskuopan alue eli supraclavicular fossa painamalla, nostamalla ja kiertämällä kahvoista hellästi 15 – 20 kertaa yhden minuutin ajan. Toista sama aktivointi nivusen alueen kahvoista. Jatka käsittelyä painamalla, nostamalla ja kiertämällä kahvoista polven alueella. Aloita polven käsittely ylimmistä kahvoista, jatka keskimmäisistä kahvoista ja edelleen alimmista kahvoista. Jatka hoitoa käänteisessä järjestyksessä etenemällä alhaalta ylöspäin ja uudestaan ylhäältä alaspäin jne. yhteensä 5 –10 minuutin ajan kuten kuvassa. Päätä hoito painamalla, nostamalla ja kiertämällä kahvoista ensin 15 – 20 kertaa nivusen alueella ja lopuksi 15 – 20 kertaa soliskuopan alueella. Hoitosuositus: parhaimmat tulokset saavutetaan hoitamalla vähintään 3– 4 tunnin välein – mitä enemmän käsittelykertoja, sitä paremmat hoitotulokset.

Hoidon kesto: 6D Tape kahvateippiä suositellaan pidettäväksi 3 – 10 päivää. Riippuen käsittelyn voimakkuudesta sekä hoitokertojen määrästä teippi pysyy iholla lyhyemmän tai pidemmän ajan – jos teippi irtoaa iholta, se ei yleensä liimaudu enää ihoon takaisin.

Teipin poistaminen käytön jälkeen: hankaa teippiä kädellä reilusti. Tämän jälkeen rullaa teippi ihonmyötäisesti irti. Älä repäise teippiä pois ihovaurion ja kivun ehkäisemiseksi.

Sisältö:

  • Kahden manipulointikahvan mittainen 6D Tape -teippi on 120 mm pitkä – pakkaus sisältää 4 kpl
  • Kolmen manipulointikahvan mittainen 6D Tape -teippi 180 mm pitkä – pakkaus sisältää 4 kpl
  • 6D Tape -teipin leveys on 48 mm
  • Hoito-ohje A5, 4 sivua

Väri:

Sininen

Muut tiedot:

Polven ongelmat

Polven ongelmat vaivaavat monia niin nuoria kuin ikääntyneempiäkin ihmisiä. Yleisin syy nuorten ja työikäisten polvikipuihin on työn tai urheilun aiheuttama ylikuormitus. Polvikipujen yhteydessä voi esiintyä erilaisia polven tulehduksia, kuten limapussin tulehdusta. Kiputiloja voi esiintyä myös polven jänteissä. Ikääntyneillä ja jo yli 50-vuotiailla esiintyy usein nivelrustokulumaa, joka oireilee polven kiputiloina. Usein edellä mainittuihin oireisiin liittyy polvien tai alaraajojen eriasteista turvotusta, joka edelleen johtaa lisääntyneeseen kipuun ja/tai liikkumisen vaikeutumiseen.

Kudoksen kuusiulotteinen mobilisointi 6D Tape -kahvateipillä

6D Tape -kahvateippi on suunniteltu mahdollistamaan kudoksen mobilisointi kuudessa eri liikesuunnassa. Kuusi liikesuuntaa ovat x- y- ja z-akselien mukaisesti eteen, sivulle ja ylös sekä kiertoliikkeet jokaisen akselin ympäri. Kudoksen mobilisoinnilla on positiivinen vaikutus imunestekiertoon, verenkiertoon, faskioihin, arpikudoksiin, lihaksiin ja niveliin. Kudoksen aktivointi kahvoista painamalla, nostamalla ja kiertämällä edistää kudoksen aineenvaihduntaa ja nesteiden virtausta.

Materiaali:

Liima
6D Tape -kahvateipissä käytetty patentoitu akryyliliima on hyvin kiinnittyvä ja hypoallergeeninen. Ei sisällä lateksia.
Materiaali
6D Tape -kahvateipin pohjamateriaali on ainutlaatuista ja ihoystävällistä kinesiologista teippiä. 6D Tape on valmistettu 98 % puuvillasta. Pohjamateriaali on joustavaa ja kahvojen materiaali on joustamatonta. Sekä pohjateipin ja että kahvojen materiaali on hengittävää ja vedenkestävää.

Huomioitavaa:

6D Tape -hoidon vasta-aiheet ovat akuutti infektio, veritulppa ja pahanlaatuiset kasvaimet, joiden hoito on käynnissä. Lopeta 6D Tape -hoito välittömästi, mikäli oireita kuten ihon kutinaa tai ärsytystä esiintyy. Teipin venyttäminen sen asettamisen yhteydessä on yleisin syy ihoärsytykselle tai muille ei-toivotuille ihoreaktioille. Älä kiinnitä teippiä vahingoittuneelle tai ärsyyntyneelle iholle tai haavan päälle. Älä käytä teippiä mihinkään muuhun käyttötarkoitukseen kuin mihin se on tarkoitettu. Ihanteellinen lämpötila 6D Tape -kahvateipin kiinnitykselle on 20 – 30°C.

Säilytys:

Säilytä teippiä 5 – 30°C lämpötilassa. Älä altista suoralle auringonvalolle. Ei voi käyttää uudelleen iholta irrottamisen jälkeen. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Teipin väri saattaa poiketa paketissa ja esitteissä olevien kuvien teippien väristä.