Estääkö polvi laskettelun? Polvituella pääset rinteeseen

Kipeä polvi voi haitata niin armotonta alpinistia, takamaastojen puuterinpöllyttäjää kuin mukavasta rinne-elämästä nauttivaa harrastajaakin. Et ehkä pääse edes mukaan rinteeseen näkemään tulevien alpinistien ensimmäisiä käännöksiä.

Entä jos pystyisit laskemaan vielä noin 75 %:n tehoilla ja nautiskelemaan lajin tuomasta fiiliksestä? Hyvä polvituki tekee sen mahdolliseksi! Sataprosenttiseen tehoon ja nuoruuden kovimpiin sankaritekoihin ei ehkä ylletä, mutta 75 % on jo aika mukavasti. Mitäs sanot?

Lue miten vapaalaskija Kimmo ”Skipe” Oivo sai apua Kir-Fixin polvituesta

https://kir-fix.fi/vapaalaskija-kimmo-skipe-oivo/

Me Kir-Fixillä emme helposti luovu rakkaista harrastuksistamme. Tiedämme, että liike on lääke ja kanssakäyminen saman henkisten ihmisten kanssa on erittäin merkityksellistä.

Meillä on tarjota polvituki juuri sinun tarpeeseesi. Polvituet saattavat näyttää samoilta, mutta niissä on eroja. Ole yhteydessä Kir-Fixiin. Ammattilaisemme arvioivat, onko tuesta hyötyä ja mikä on paras tuki, oli kivun syys sitten vanha polven nivelsidevamma ja siitä johtuva epävakaus tai nivelkuluma.

Juuri nivelkuluma on salakavala polviongelma. Se tulee hiipimällä ja saa ihmisen välttämään kipua aiheuttavia liikkeitä – jopa vuosien ajan tiedostamatta sitä itse. Niin meidät on rakennettu. Liikkeiden välttäminen on voinut aiheuttaa lihasten toispuolisuutta sinunkin kehossasi, mikä on otettava huomioon polvituen käytössä.

Mutta ei huolta, Kir-Fixin kokeneet asiantuntijat varmistavat, että saat juuri sinulle sopivan polvituen, tarvittaessa yksilöllisesti valmistettuna.

Polvituen sovitukseen kannattaa varata aika myymälästämme. Mittaus- ja arviokäynti kestää noin 45–60 min. Se on maksuton eikä velvoita polvituen ostoon. Polvituen hinta on n. 1000 € ja yksilöllisten tukien hinta alkaen 1600 €.

Vaikka polvituki poistaa nivelkuluman aiheuttamaa kipua, on hyvä käydä fysioterapiassa hakemassa kunnon eväät lihasvoiman palautumiseen ja eritoten kehon voimasuhteiden balanssiin saamiseksi.

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat tarjoukset ja tuoreen blogin sähköpostiisi

Emme lähetä roskapostia! Lue Tieetosuojaseloste.